ELN Entreprenør AS

Vestvollveien 16A, 2019 SKEDSMOKORSET

Tlf: 63 89 49 22

Email: post(@)eln.no

ELN Entreprenør AS

Org.nr: 929 408 500

Vestvollveien 16A, 2019 SKEDSMOKORSET Tlf: 63 89 49 22 Email: post(@)eln.no

HVEM ER DU?

Trykk på bildene under for å se hvordan vi kan hjelpe deg best mulig.

Privatperson
(eier av hus/leilighet)


Arkitekt

Er du privatperson og eier av eget hus/leilighet, og har et behov for å bytte eksisterende dører og vinduer, så kommer vi på befaring. Det være seg om du/dere ønsker å rehabilitere, eller bygge ut.

Som beslutningstaker kan vi sammen enes om hva som er den beste løsningen for deg som skal bo der. Det er mange valg å ta, og vi vil kunne tilby mange løsninger som er verdt å vurdere.

Å velge kvalitet på dør og vindusramme, samt glass kan gi god avkastning som investering, så det gjelder å se det hele i perspektiv, å kunne regne på hva som faktisk lønner seg. Vi kan hjelpe med dette, og vi kommer på befaring og gir uforpliktende pristilbud skreddersydd din bolig.

Borettslagleder
(beboer/medlem av styret)


Eiendomsbesitter

Er du beboer i et borettslag? Eller med i styret der? Vi kan tilby utskiftning av dører og vinduer tilpasset deres behov.

Ofte er det slik at økonomien ikke tillater et så stort løft på et vedlikeholdsbudsjett over ett år, og da er vi fleksible og kan bytte over tid. Dette gjør også at hver beboer kan få presentert muligheter som 3-lags glass, støyisolerende glass, blomsterbrett, solskjerming etc. Da vil borettslaget kunne betale minimumspris for utskiftning, og beboer kan selv oppgradere til det som passer best for dem. Dette er en god løsning for å gjøre alle fornøyde, og holde utgiftene til styret nede på et minimum.

Ta kontakt, og vi tar dere gjennom prosessen. Vi har mange referanser på borettslag som har gjort det på denne måten.

Næring
(byggmester/entreprenør)


Eiendomsbesitter

Er du snekker, byggmester eller entreprenør? Så kan vi motta tegninger og utarbeide et tilbud på det forespurte med totalpris inkludert levering. Vi leverer over hele landet, og kan tilby levering med sugekopper og kran, slik at store elementer kan løftes rett på plass der de skal monteres.

Vi har konkurransedyktige priser, og våre varer er NDVK godkjent. Vi har alt innen dør og vindusprofiler i vedlikeholdsfrie materialer som aluminium og pvc. Vi foretrekker dør og vindusskjema, men kan også tegne tilbud opp fra byggetegninger. Vi har leveringstid på 3-6 uker, ta kontakt for å få leveringstid på de profiler dere etterspør. Vi har mange og gode referanser!